HEJ!

 

Dåliga nyheter:

Auktionstipset har tyvärr kastat in handduken. Det har varit otroligt roligt att göra Auktionstipset, så kul att vi höll på i över fem år! Men nu är tiden kommen att ha otroligt roligt i någon annan kapacitet. Vi skrev ett långt brev i ämnet, om du vill veta mer.

 

Goda nyheter:

Du hittar oss på Arranging Things där vi fortsätter leta, välja, sourca, designa, köpa, sälja och i största allmänhet bara verkligen gilla grejer. Vi har ju även butik (både online och live) och instagram som du är mycket välkommen till!

Och om du bara vill spana på grejer kan vi också varmt rekommendera en tur här i Auktionstipsets arkiv, som har hunnit bli väldigt matigt och inspirerande.

Ja det var väl det. Stort tack för den här tiden! Det var verkligen något.

Och hör förstås av dig om du vill nåt!

 

Kram,

Lisa & Leo

 

Le Corbusier. Fritstående tre-personers sofa, model LC2

Le Corbusier. Fritstående tre-pers. sofa, model LC2, med stel af forkromet stålrør, polstret med sort læder. Formgivet af Le Corbusier, Pierre Jeanneret and Charlotte Perriand i 1928. Fremstillet hos Cassina, serienummer og stempel præget i stel, medfølgende certifikat. H. 69/52, L. 180, D. 70 cm. Fremstår med minimale/ingen brugsspor. Original emballage
Prenumerera